Hakkımızda

Adana Toshiba Servisi olarak Bilinen Adana'da 10 yıldır Notebook Laptop Tamir bakım ve Onarım konusunda servis hizmeti vermektedir. İşletmemiz Konusunda gerekli eğitim ve sertifikasyonlara sahip uzman ekip ve yuksek teknoloji ekipmanları ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Firmamız hizmet verdiği alanlarda öncelikli hedefi kaliteli garantili onarım ve işçilik sunmaktır öncelikli hizmet alanlarımız  Notebook tamir bakım ve Tablet onarım hizmetleri vermektedir.
 
    Adana Notebook Tamir Firmamız Adana'nın her yerine yeride servis vermektedir. Cihazlarınız servis hizmetimizle aynı gun servis işlemine alınır, gerektiğinde cihazınızı yerinden alır ve yerine teslim eder.
 
    Toshiba Notebook Tamir Adana Servisi Bunun yanı sıra yedek parça satışıda mevcut olup montajı bizzat kendi bünyemizde yapılmaktadır. Ayrıca sarf malzeme,notebook adaptör, laptop adaptör, netbook adaptör, notebook batarya, laptop batarya, netbook batarya, notebook klavye, vs.. gibi hizmetleride ayağınıza getirmektedir.