Adana Toshiba Notebook Servisi

Adana Toshiba Notebook Servisi

Yaygın kullanılan cihazlardan olan notebook, sıkça arızalanabilen bir sisteme sahiptir. Küçük parçaların olduğu diğer cihazlar gibi bunlar da bakım ve tamir gerektirmektedir. Özensiz kullanımlarda daha sık şekilde buna ihtiyaç olur. Adana Toshiba notebook servisi bu noktada sizden gelen taleplerin en iyi şekilde karşılanmasına odaklanan kurumsal bir firmadır. Sadece birkaç adımda başvurunuzu yaparak siz de cihazınızı tamir ettirebilirsiniz.

Notebook Neden Bozulur?

Notebook bozulma nedenleri çok farklı olabilir. Örneğin cihaza günlük kullanımda özen gösterilmemiştir ve uzun bir süredir bakımı olmamıştır. Bu da işlemcisinin hasar görmesine neden olabilir. Her 6 ayda bir genel kontrollerinin yapılması gerekir. Dikkatsizlik sonucu üzerine sıvı dökülmesi, çok sert kullanmak, virüs programı kullanmamak, sık görülen diğer nedenlerdir. Bazen ekranda ya da ekran açma kapama eklem yerlerinde kırılmalar da olabilir.  Bazen genel işleyişini sürdüremediğinden format atılması gerekebilir. Yani genellikle kullanım kaynaklı sorunlarla karşılaşılmaktadır. Ancak nadir olmakla birlikte üretim hatası nedeniyle de sorunlar görülebilmektedir. Bu durumda eğer cihaz yeniyse iade ederek yenisini de talep edebilirsiniz. Bunu da doğrudan firmayla görüşmeniz gerekecektir.

Ana Kart Onarımı

Adana notebook servisi ile cihazın merkezi bölümü olan ana kart onarımı hizmeti alabilirsiniz. Deneyimli çalışanlar tarafından gerçekleştirilen bu onarım işlemi profesyonel şekilde sonuçlandırılacaktır. Sorunu doğru şekilde tespit ederek etkili çözüm geliştiren firmamız ilk müdahale konusunda hassastır.

Ekran Değişim İşlemleri

Cihaz ekranında çatlama, kırılma gibi sorunlar varsa kolay değişim hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Firmamız iletişim bilgileri üzerinden görüşme yaparak taleplerinizi iletebilirsiniz. Ekranların daha az hasar görmesi için sert müdahale yapmamaya özen gösteriniz.

Kurumsal Teknik Servis Faaliyetleri

Planlı bir çalışma sistemi benimseyen firmamız, teknik servis taleplerinize en iyi şekilde karşılık verecektir. Zamanlama, doğrudan soruna yönelik ekonomik çözümler geliştirme, firmamızın benimsediği kurumsal değerlerdir. Teknik servis uygulamalarında tecrübeli personelimiz müşterilerimizin en iyi sonucu almasında yardımcı olacaktır.

Notebook Servis Süreci

Notebook servisi Adana firmamızdanhizmet almak istediğinizde öncelikle iletişim bilgilerinden firmamıza ulaşmanız ve sorunu görüştüğünüz kişiye anlatmanız gerekir. Sonraki aşamada eğer basit şekilde çözülemeyecek bir durumsa,  cihaza doğrudan müdahale gerekecektir. Bunun için personelimiz gereken yönlendirmeyi yapar ve cihazdaki sorunu tespit eder. Daha sonra çözüm yolları belirlenir ve buna yönelik bir fiyat teklifi sunulur. Bazı müşterilerimiz kurumsal yapıda olduğundan ve çok sayıda notebook kullanımına bağlı arıza miktarı da fazla olduğundan yıllık sözleşme şeklinde anlaşma yapabilmektedir. Ancak her şekilde en ekonomik fiyatlarla çözüm almanız hedeflenir. Notebook Tamiri Adana