Adana Toshiba

Adana Toshiba

Adana Toshiba teknik servis ihtiyacınız olduğunda firmamıza başvurularınızı ileterek çözüm arayışına girebilirsiniz. PC, notebook, laptop cihazlarınızda kullanıma ya da üretime bağlı olarak meydana gelen sorunlarda tecrübeli ekibimiz çözüm getirmektedir. Profesyonel şekilde faaliyetlerini sürdüren firmamız, memnuniyet veren garantili hizmetler sağlar. Teknik ekibimiz gereken donanıma sahiptir ve en iyi çözümleri en uygun fiyatlarla gerçekleştirir.

Bilgisayar Bakım ve İşletim Sistemi Kurma

Periyodik olarak bakım yaptırmak bilgisayarlar için kritik öneme sahip bir konudur. Toz, dış etkenler, zamanla cihazın içine girer ve burada tıkanmalara neden olur. Havalandırma kanalları, soğutma bölümleri tıkandığında ısınma da başlar. Eğer uzun süre bu sorun çözülmezse işlemci ve ana kart hasar görecektir. Tahmin edileceği gibi bu da cihaz performansını etkiler, parça arızalanmasına neden olur. Hatta aynı anda birkaç parça değişimine de neden olabilir. Genellikle önerilen bakım süresi 6 aydır. Tabi bu süre içinde darbelerden uzak durması, ıslatılmaması gerekmektedir. Firmamızda ileri derecede hasar gören cihazlarda kurtarma işlemleri yapılmaya çalışılır. Önemli belgeler, eğer ana kart tamamen kullanılamaz hale gelmemişse yedeklenecektir. Ancak havasızlığın uzun süre devam ettiği cihazlarda genellikle ana kart, işlemci yanabilmekte ve tüm veriler gidebilmektedir. Adana Toshiba firması olarak olabilecek en iyi çözüm yöntemleri geliştirilir.

Notebook “Bacak Yapma”

 Reballing kelimesi olarak da karşılık bulan bacak yapma hizmeti firmamız tarafından sağlanan bir uygulamadır. Isınmanın önüne geçmek için BGA rework cihazıyla chip sökülme işlemi yapılır. 24 saat nem kabinetinde bekletilerek yerine takılır. Firmamız bu konuda gereken tüm donanıma sahiptir. Uluslararası standartlarda reballing işlemini güvenle alabilirsiniz.

Adana Toshiba

Adana Toshiba teknik servis başvurularınız firma yetkili personelimiz tarafından özenle alınır. İletişime geçtiğiniz kişiye yaşanan sorunu kısaca anlatarak çözüm sağlayabilirsiniz. Firmamızda doğrudan soruna yönelik etkili çözümler geliştirilir. Bu yüzden kesinlikle gereksiz yere ödeme almak gibi bir durum söz konusu değildir. Bazı tamir ve onarım işlemlerinde çözülecek yöntem kolay olduğu halde firma personeli tecrübesizliği nedeniyle fazla para istenebilmektedir. Bu konuda firmamızda gereken hassasiyet gösterilir. Hizmet detayları ve ücretlendirme konusunda bize ulaşabilirsiniz.