Adana Toshiba Laptop Servisi

Adana Toshiba Laptop Servisi  

Adana Toshiba laptop servisi ile cihazın teknik donanım arıza ihtiyaçlarını giderebilirsiniz. Firmamız uzun zamandır müşterilerimizin beklentilerine olumlu yanıt vermektedir. PC’lere göre daha hassas olan diz üstü bilgisayarlarda oluşan teknik sorunlarda kısa sürede etkili çözüm getirilmektedir. Bilgisayar servisi alanında tecrübeli olan firmamıza siz de başvuru yapabilir, şikâyetlerinizi söyleyerek çözüm geliştirebilirsiniz.

Teknik Serviste Ne Yapılır?

Adana laptop servisi   ile bir hizmet alacağınızda öncelikle cihazınızda ne tür bir sorun olduğunu ilgili personele aktarırsınız. Daha sonra problemin kaynağı bulunarak ne tür çözüm olacağı tespit edilir. Oluşan sorunlar çok farklı çeşitlenebilir. Bazen basit ve kısa sürede çözülen bir sorun olabilirken bazen de parça değişimi vs. gibi ciddi müdahale gerektiren çözüm olabilir. Firmamız sizden gelen tüm taleplere etkili biçimde çözüm geliştirecektir.

Laptop Servisi Adana Hizmet Kapsamı  

Firmamıza dizüstü bilgisayarınızda meydana gelen sorunlar için başvurduğunuzda şu tür çözümler geliştirilebilir:  Ekran tamiri ve onarımı, ram değişimi, ram ekleme ve güncellemesi, hard disk değişimi vs. işlemleri olabilir. Ayrıca;

·         Notebook HD değişimi

·         Ana kartta meydana gelen problemlerin onarımı

·         Bios yazılım güncellemesi ve onarımı

·         Elektronik parça onarım

·         DVD rom, combo, optik okuyucu değişimleri

·         Ekran kablosu değişimi

·         Adaptör onarım işlemleri

·         Ekran kartı onarım ve değişimi

·         İşlemci değişimi, güncelleme

·         USB tamiri, ses, paralel, Network onarımı

·         Klavye eksik parça tamamlaması, tamir bakım

·         Şifre kırma, Bios şifresi

·         Hard disk, ram, optik okuyucu floresan parça değişimi

·         Bilgi veri yedekleme

·         Speaker tamir

·         Virüstemizlemesi, virüs taraması, 

·         İşletim sistemi kurulumu

·         Sürücü güncellenmesi.

Laptop Bakımı İçin Öneriler

Diz üstü bilgisayarların kullanımı, masa üstü bilgisayarlara göre daha hassastır. Cihazda kullanılan parçaların küçük olması hassasiyetini artırmaktadır. Yaygın şekilde kullanılan bu cihazlar size pratik bir kullanım sağlamakla beraber çabuk bozulabilir bir durum da yaratır. Bu noktada kullanım sırasında yanında içecek bulundurmamak, arada bir klavye içi temizlik yapmak, bekletirken üzerindeki örtüsüyle durmasını sağlamak, kapak bölümünü hassas açıp kapamak gibi durumlara dikkat edilebilir. Bağlantı yerleri çabuk hasar görebileceğinden dengesinin iyi ayarlanması gerekir. Yani diz üstü bilgisayarlarınızı açıp kapatırken mutlaka orta kısmından bunu yapmalısınız. Ayrıca 6 ayda bir genel kontrol son derece önemli bir konudur. İşlemci gibi önemli parçaların yanmaması ve parça değişimi olmaması için bu son derece önemlidir. Son olarak kullanımda uzun süre alt kısmı havasız bırakmamanız önerilir.  Bunun dışında soru ve görüşleriniz için Laptop servisi  Adana firmamızdan yardım alabilirsiniz.